Омлет с овесени ядки и лапад
Тази идея видях в едно клипче и ми се видя много интересно. Оказа се доста вкусно. Продуктите са много малко и всичко се разбива в блендер. Количеството е за един по-голям омлет. Може да се направят два по-малки. Пролетен вкусен деликатес. Много е подходящ за предястие за гости. Може да се направи и като подложка за салати или аламинути.Бързо е, не отнема много време и е нещо различно от ежедневното.
ПРОДУКТИ
2 яйца
30 гр. овесени ядки/една препълнена лъжица/
40 гр.лапад
щ. сол
65 гр. крем сирене
ПРИГОТВЯНЕ
1.Лападът се почиства от дебелите жилки и се измива. Поставя се в блендера
4. Разбива се кратко. Сместа изглежда както е показано на изображението.
6. Сместа се разпределя равномерно.
9. Така изглежда отвътре
ДОБЪР АПЕТИТ!
Коментари
Публикуване на коментар