Панирани сиренца
Обикновено панирам кашкавал,но днес реших да направя нещо различно/въпреки че съм правила и други варианти./
Панирани хапки. Да,но какви? И избрах да приготвя панирани сиренца като допълнение на днешното меню.
Като комбинация мисля,че най-добре сиренцата ще си отиват с доматен сос.
Но ми хрумна още един вариант. Панирани сиренца в компанията на конфитюр от малини.
И ето ги моите сладурски сиренца.
ПРОДУКТИ
250 гр.бяло саламурено сирене
200 мл.олио
За панировката
1 яйце
50мл.прясно мляко
2 препълнени с.л.брашно
1 к.л.бакпулвер
сол 1 щ.
1. Сиренето се нарязва на малки кубчета.
2. За приготвяне на панировката яйцето се разбива със солта.
4.Сиренцата се потопяват в сместа за да поемат повече от нея.
6.Изваждат се върху домакинска хартия
Коментари
Публикуване на коментар