Шоколадов мус от банани и авокадо
Когато видях това предложение в една кулинарна група,идеята ми се стори великолепна.
Мarta Boqdgiqan беше съчетала доста популярен и масово предпочитан южен плод с доста деликатно и използващо се предимно в солените салати и деликатеси плод, който в различните интерпретации се приема и за зеленчук.
Добавката от какао превръща тези прекрасни плодове в нежен и много вкусен шоколадов мус. Той не се нуждае от захар или какъвто и да е подладител.
Трябва само да се опита, за да се усети неговото великолепие.
ПРОДУКТИ
2 банана
1 авокадо
2ч.л. какао
ПРИГОТВЯНЕ
3. Пасира се до гладкост.
5.Охлажда се преди консумация.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Коментари
Публикуване на коментар