Гювеч със свински пържоли
Когато пържолите са в повече и трябва да се консумират на няколко пъти. Разбира се,че омръзват така. Затова реших да направя бърз гювеч в мултикукър. ПРОДУКТИ 4 пържоли 1 гл.лук 1 голям морков 1/2 тиквичка 200гр.бланширан зелен фасул 3 ч.л.апетитка 1с.л.препечено брашно 1 с.л.червен пипер сухи подправки:чубрица,сминдух черен пипер магданоз пресен дафинов лист 20 гр.масло 2 с.л сметана ПРИГОТВЯНЕ 1. Нарязваме зеленчуците 2. Прибавяме пържолите 3. Слагаме 1/2л.зеленчуков бульон 4. Слагаме препеченото брашно смесено с червеният пипер и маслото. Добавяме дафиновият лист. 5. Оставяме да поври 45 минути. 6.Прибавяме нарязаните картофи и апетитката. 7.Овкусяваме с подправките. 8.Оставяме да поври още 40 минути. ДОБЪР АПЕТИТ!