Гювеч със свински пържоли


Когато пържолите са в повече и трябва да се консумират на няколко пъти. Разбира се,че омръзват така.

Затова реших да направя бърз гювеч в мултикукър.

ПРОДУКТИ

4 пържоли

1 гл.лук

1 голям морков

1/2 тиквичка

200гр.бланширан зелен фасул

3 ч.л.апетитка

1с.л.препечено брашно

1 с.л.червен пипер

сухи подправки:чубрица,сминдух черен пипер

магданоз

пресен дафинов лист

20 гр.масло

2 с.л сметана


ПРИГОТВЯНЕ

1. Нарязваме зеленчуците

2. Прибавяме пържолите

3. Слагаме 1/2л.зеленчуков бульон

4. Слагаме препеченото брашно смесено с червеният пипер и маслото. Добавяме дафиновият лист.

5. Оставяме да поври 45 минути.

6.Прибавяме нарязаните картофи и апетитката. 

7.Овкусяваме с подправките.

8.Оставяме да поври още 40 минути.




 ДОБЪР АПЕТИТ!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Марокански сладки с фурми и фъстъци

Сирене и кашкавал със зелени подправки и бадемово брашно

Домашно приготвено сирене- натурално и с песто